Bez glutenu
Porady dotyczące klientów na diecie bezglutenowej.
Porady dotyczące klientów na diecie bezglutenowej.
Sycące i zdrowe śniadanie to dobry początek dnia. Chcesz zapewnić go również swoim gościom unikającym glutenu? Poniżej zebraliśmy dziesięć inspiracji, dzięki którym zadowolisz ich podniebienia od samego rana.
Jeszcze do niedawna horyzont bezglutenowych deserów wyznaczały sałatki owocowe czy koktajle. Dziś wiemy, że goście niejedzący glutenu oczekują tak samo bogatej oferty jak inni – i chcemy im ją dostarczyć.
Święta Bożego Narodzenia są niezaprzeczalnie wyjątkowe pod względem kulinarnym. Barszcz, uszka czy pierogi – swoista uczta dla podniebienia. Jak sprostać oczekiwaniom osób na diecie bezglutenowej i o czym szczególnie pamiętać, komponując dla nich wigilijne menu?
„Czy to nie zawiera glutenu?” takie pytanie zadaje obecnie coraz więcej klientów. Dzisiaj, gdy pojawia się coraz więcej przypadków nietolerancji na gluten oraz celiakii, ważne jest, abyś ty jak i twój lokal tworzyli zarówno odpowiednie, jak i ciekawe propozycje bezglutenowe, aby nie tracić klientów.
Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego.