Sylwester i Karnawał
Wyjątkowe propozycje na wyjątkowy czas w roku.
-
Organizacja sylwestra przez restaurację – jak stworzyć menu sylwestrowe przyjazne dla budżetu
Czy impreza sylwestrowa to ważny element Twojej budżetowej układanki? Warto poświęcić trochę czasu na dopracowanie przyjęcia ta...
-
Menu karnawałowe - jak zaprojektować zimowe menu imprezowe
Obejrzyj wywiad z szefem kuchni Konradem Birkiem
-
Jak dostosować menu do imprezy tematycznej?
Imprezy tematyczne to oryginalny sposób na organizację wyjątkowego spotkania zarówno w gronie bliskich znajomych, jak i współpr...
-
Jaka impreza karnawałowa zadowoli millenialsów?
Zorganizowanie imprezy karnawałowej dla millenialsów jest zdecydowanie niemałym wyzwaniem. Są główną grupą docelową eventów i m...
-
Marchewkowa panna cotta z konfiturą z pomarańczy
Jeśli chcesz, aby twoja panna cotta była wyjątkowa, zamiast mleka dodaj do niej ulubiony sok owocowy. Podawaj z kwaśną konfitur...
-
Jak zorganizować imprezę karnawałową?
Chciałbyś poszerzyć swoją ofertę o organizację imprez, bądź już się tym zajmujesz, ale szukasz inspiracji? Pobierz naszą infogr...
-
Zimowa impreza plenerowa - pomysły. O czym należy pamiętać?
Imprezy plenerowe kojarzą się najczęściej z latem i zabawą w pełnym słońcu lub gdzieś pod namiotem w zielonym ogrodzie. W rzeczywistości każda pora roku jest odpowiednia, aby bawić się w plenerze. O czym należy pamiętać podczas organizacji zimowego eventu?
-
Imprezy karnawałowe Polaków
Obejrzyj wywiad z socjolog dr Mają Brzozowską-Brywczyńską.
-
Black&white, impreza filmowa czy w stylu pin-up – pomysły na karnawałowe imprezy
Już za chwilę rozpocznie się imprezowy czas pod znakiem karnawałowego szaleństwa. To dobry moment na organizację wyjątkowego eventu w Twojej restauracji. Jakie motywy na niezapomniane party są trendy, a czego zdecydowanie unikać?
-
Sylwester 2017 - pomysły na menu
Sylwestrowe menu to co roku spore wyzwanie dla szefów kuchni. Zmieniają się trendy kulinarne, coraz częściej organizowane są imprezy tematyczne, modne są różnego rodzaju diety. Co powinno znaleźć się w sylwestrowym menu w tym roku i czym zaskoczyć podniebienia gości?
-
Noworoczne imprezy firmowe – czego oczekują klienci?
Rozpoczęcie nowego roku to czas spotkań – również tych firmowych. Czego oczekują od nich klienci?
-
Przekąski na sylwestra w lokalu i na wynos
Przekąski, tapas, finger foody, przystawki i mezze – wszystkie małe dania są kluczowe dla powodzenia sylwestrowej imprezy. Czym w tym roku zaskoczyć gości? Jakie przekąski na sylwestra przygotować? Jak zapakować zamówienia na wynos, by dotarły do gości w pożądanym stanie? Podpowiadamy!
-
Organizacja sylwestra przez restaurację – jak stworzyć menu sylwestrowe przyjazne dla budżetu
Czy impreza sylwestrowa to ważny element Twojej budżetowej układanki? Warto poświęcić trochę czasu na dopracowanie przyjęcia tak, by nie tylko podbiło serca gości, ale też przyniosło oczekiwany zysk. Gdzie szukać oszczędności i jak ułożyć menu sylwestrowe przyjazne dla budżetu restauracji czy cateringu?
Co otrzymujesz:
- Dostęp do treści premium
- Najświeższe trendy, inspiracje i porady kulinarne
- Darmowe, krótkie filmiki szkoleniowe bez reklam dla Szefów Kuchni