Please enter the theme name
Dowiedz się więcej
-
Pobierz naszą ulotkę pełną przepisów z drobiu
-
Zobacz produkt
Knorr Professional Delikat Przyprawa do drobiu 0,6 kg
Dowiedz się więcej
-
Menu z kaczką w roli głównej
-
Konfitowana kaczka z knedlami i sosem jabłkowym
Knedle to ciekawa alternatywa dla klasycznych klusek, które podajemy do kaczki. By dodatkowo podnieść ich walory smakowe, można...
-
Foodpairing, czyli jak znaleźć wzór na idealną potrawę z drobiu?
Oczywiście, że istnieje wzór na idealną potrawę z drobiu. W kuchni nic nie jest kwestią przypadku. Możecie odkrywać swoje własn...
-
Mięso ze strusia – charakterystyka i przyrządzenie
Mięso strusie nieśmiało pojawia się na naszych stołach i w naszych kartach. Raczej niedostępne dla gości do przygotowania w domu, może stanowić dla nich interesującą nowość i przyciągnąć poszukiwaczy niecodziennych smaków.
-
Czy warto wykorzystywać podroby?
Warto! Bazując na podrobach można przygotować wspaniałe danie o wyrafinowanym smaku. Zainspiruj się, zaskocz swoich gości wykwintnym daniem i zdobądź ich serca.
-
Jak przyrządzić indyka - warsztaty kulinarne
Dusić, smażyć, piec, gotować, flambirować – z indykiem można zrobić wszystko. Kwestia smaku w przypadku mięsa z indyka pozostawia ogromną dowolność szefom kuchni. Jak przygotować indyka tak, żeby jego smak i aromat zaskoczył Twoich gości?
Polecane przepisy
Co otrzymujesz:
- Dostęp do treści premium
- Najświeższe trendy, inspiracje i porady kulinarne
- Darmowe, krótkie filmiki szkoleniowe bez reklam dla Szefów Kuchni