Kuchnia brazylijska
Kusi kolorami, egzotyką i różnorodnością potraw.
Kusi kolorami, egzotyką i różnorodnością potraw.
Kuchnia brazylijska to nie tylko soczyste, grillowane mięsa i smażone przekąski. To również dziesiątki oryginalnych i bardzo słodkich deserów, którymi możesz zaskoczyć swoich gości.
Churrasco to hiszpańska i portugalska nazwa grillowanej wołowiny. W Brazylii oznacza po prostu barbecue.
Alex Atala może być inspiracją dla każdego kucharza czy szefa kuchni pragnącego jak najlepiej wykorzystać rodzime składniki. Słynie z adoptowania francuskich i włoskich technik kulinarnych do typowo brazylijskich składników.
Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego.