Zarówno mięso kaczki, jak i kurczaka należy do najpopularniejszych rodzajów drobiu w skali światowej. Zachęcamy do obejrzenia naszych najnowszych materiałów filmowych, w których szefowie kuchni doskonale instruują adeptów sztuki kulinarnej w kwestii trybowania kurczaka na elementy kulinarne, jak również trybowania, faszerowania i szycia kaczki.
Miłego oglądania!
Kliknij i zobacz, jak efektownie zrobić ścieg angielski lub francuski – włącz film „Trybowanie, faszerowanie i szycie kaczki”.
Sprawdź, jak w prosty sposób uzyskać poszczególne części kurczaka – włącz film „Trybowanie kurczaka na elementy kulinarne”.
Zapisz się do newslettera
Już dziś zapisz się do naszego newslettera, aby być na bieżąco z informacjami ze świata gastronomii. Otrzymasz co miesiąc najświeższe przepisy, informacje o konkursach oraz inspirujących filmach i artykułach stworzonych przez szefów kuchni z całego świata. Niech nic Cię nie ominie!