Rozwiń swój warsztat
Materiały szkoleniowe
Materiały szkoleniowe
Kaczka powraca na nasze stoły w wielkim stylu – zarówno z powodu powrotu do tradycyjnych przepisów, jak i rozsmakowania się w kuchni chińskiej, w której to mięso drobiowe jest często wykorzystywane. Poznaj charakterystykę tego ciekawego mięsa i dowiedz się, co możesz z niego przygotować.
Zainspiruj się technikami kulinarnymi z całego świata, które pomągą przygotować aromatyczne danie w Twoim domu. Smażyć czy piec? Kuchnia tradycyjna czy molekularna? Wybierz technikę najbardziej odpowiednią dla Ciebie.
Drób to mięso, którego smak można wydobyć i podkreślić za pomocą przypraw, niestandardowych sosów i... wina. Niepowtarzalne danie w Twoim menu może być powodem absolutnej satysfakcji Twoich gości.
Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego.