Proste, popularne i wydajne – trend, który ma wiele do zaoferowania.
Mini Burger - kreatywny przyciągacz wzroku. Sprawdza się niemal tak samo, jak jego standardowa wersja – z tą różnicą, że jest poręczny i od razu zwraca na siebie uwagę. Do przytrzymania mini-burgera, wraz z mini bułeczkami, serem i sałatą, można użyć drewnianego patyczka. Burger będzie gotowy do podania od zaraz!
Kolorowe szaszłyki warzywne pasują do wegańskiego i wegetariańskiego trendu. Papryka w kolorze czerwonym, żółtym i zielonym, czerwona kapusta, cukinia i pomidory koktajlowe dodadzą trochę koloru na grillu.
Mięso, które posiada już swój własny patyk w postaci kości
Do pysznych „Lamb Pops” wystarczy użyć jagnięciny z kością i pokroić ją w poręczne porcje. Zamarynować, przyprawić i położyć na grillu – pyszne!
Kurczak również świetnie się sprawdzi. Wystarczy odłączyć mięso od kości i delikatnie docisnąć je w dół tak, aby można je było łatwo trzymać w ręku - bez robienia “bałaganu”. Oto „Chicken Pops”!