Menu

Tematyczne menu na sierpień

Dzień Arbuza

Jest słodki i orzeźwiający. Ma wiele minerałów, witamin i błonnika. A co najważniejsze – kochają go nasi goście. Sprawdźcie kilka inspiracji z arbuzową nutą. 

Przystawki:

Zupy:

Sałatki:

Dania główne:

Dzień Musztardy

Sarepska, dijon, stołowa – uwielbiamy je wszystkie! Nasiona gorczycy są świetną przyprawą do marynat, sosów, dressingów i pieczeni. Nie zapominajmy o niej na co dzień!

Przystawki:

Sałatki:

Dania główne:

Dzień Ciasta Lodowego

Czy może być coś lepszego niż połączenie ciasta i lodów w letnie dni? Wykorzystaj idealny deser w swoim menu! 

Desery:

Dzień Ziemniaka

Nie sposób go nie wykorzystywać na co dzień. I choć wielu się nudzi, my, szefowie kuchni, umiemy go podać na milion sposobów. O czym mowa? O ziemniaku, oczywiście.

Przystawki:

Zupy:

Sałatki:

Dania główne:

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza