Składniki
Boczek karmelizowany, arbuz kompresowany grenadine, puder cebulowy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Boczek
Boczek surowy b/kości
/kg
1800.0 g
0%
Sól
/kg
80.0 g
0%
Peklosól
/kg
20.0 g
0%
Marynata do wieprzowiny Knorr Professional 0,75kg
/kg
15.0 g
0%
Woda
/l
2500.0 ml
0%
Mieszanka ziół Garam masala
/g
15.0 g
0%
Goździki rozgniecione w moździeżu
/cu
6.0 cu
0%
Miód
/kg
50.0 g
0%
Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
/l
40.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Ocet jabłkowy
/l
50.0 ml
0%
Arbuz kompresowany
Arbuz (miąższ bez skóry)
/kg
1000.0 g
0%
Grenadine
/l
150.0 ml
0%
Puder cebulowy
Olej z pestek winogron
/l
20.0 ml
0%
Maltodekstryna
/Łyżki
4.0 Łyżki
0%
Knorr Professional Primerba z pieczonej cebuli 0,34 kg
/kg
5.0 g
0%
Podanie
Kolendra świeża
/pęczek
1.0 pęczek
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Boczek
-
Boczek surowy b/kości 1800.0 g
-
Sól 80.0 g
-
Peklosól 20.0 g
-
Woda 2500.0 ml
-
Mieszanka ziół Garam masala 15.0 g
-
Goździki rozgniecione w moździeżu 6.0 cu
-
Miód 50.0 g
-
Ocet jabłkowy 50.0 ml
Arbuz kompresowany
-
Arbuz (miąższ bez skóry) 1000.0 g
-
Grenadine 150.0 ml
Puder cebulowy
-
Olej z pestek winogron 20.0 ml
-
Maltodekstryna 4.0 Łyżki
Podanie
-
Kolendra świeża 1.0 pęczek