Wprowadzenie do grillowania
Mistrz Grillowania, szef kuchni Abdul Yaseen z restauracji Darbaar, pokazuje, jak zostać mistrzem grillowania. Wprowadzi Cię w świat grillowania i barbecue, ucząc wszystkich potrzebnych technik, sprzętu, umiejętności i składników. Od pozyskiwania składników, przez marynowanie ryb, po używanie grilla robata - jest tu wiele rzeczy, które pomogą Ci zacząć.
Przygotowanie kuchni do grillowania
Przejdź się po kuchni w restauracji Darbaar, podczas gdy szef kuchni Abdul Yaseen pokaże Ci niezbędny sprzęt: od grillowania na robacie po osiąganie doskonałych rezultatów w piecu tandoor.
Pozyskiwanie wysokiej jakości składników
Szef kuchni Abdul Yaseen opowiada o znaczeniu wysokiej jakości składników, od sezonowego pozyskiwania po przechowywanie przypraw, aby uzyskać najlepsze rezultaty, a także o wskazówkach, jak zapewnić najwyższą świeżość ryb i mięsa.
Jak przygotowywać i marynować całe ryby
Dowiedz się, jak ważne jest przygotowywanie, przyprawianie i marynowanie całej ryby, aby zapewnić najlepsze rezultaty na grillu.
Labraks z grilla z warzywami
Dowiedz się, jak grillować i gotować na parze całe ryby na grillu robata, aby za każdym razem zapewnić idealnie zwęgloną skórę i delikatne mięso.