Składniki
Pstrąg tęczowy z sosem veloute na puree z zielonego groszku i wanilii
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ryba
Pstrągfilet
/kg
1.3 kg
0%
Otarta Skórka Z 2 Cytryn
/
0.0
0%
Przyprawy (sól i pieprz)
/x
0.0 x
0%
Masło
/kg
100.0 g
0%
Wywar Warzywny Ugotowany Z :Marchwi, Pietruszki, Pieczarki, Selera Naciowego I Cebuli
/
0.0
0%
Puree z zielonego groszku
Groszek zielony mrożony
/kg
500.0 g
0%
Czosnek
/kg
50.0 g
0%
Laska wanilii
/cu
1.0 cu
0%
Śmietanka 36%
/l
100.0 ml
0%
Chili Do Smaku
/
0.0
0%
Koper włoski
Masło
/kg
40.0 g
0%
Wywar Warzywny 100 Ml
/
0.0
0%
Ocet balsamiczny
/l
70.0 ml
0%
Koper włoski
/kg
600.0 g
0%
Sos veloute
Masło
/kg
60.0 g
0%
Mąka pszenna
/kg
60.0 g
0%
Pieprz Do Smaku
/
0.0
0%
Esencja bulionu rybnego Knorr Professional 1 l
/l
40.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Sok z cytryny świeży
/l
20.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ryba
-
Pstrągfilet 1.3 kg
-
Otarta Skórka Z 2 Cytryn
-
Przyprawy (sól i pieprz)
-
Masło 100.0 g
-
Wywar Warzywny Ugotowany Z :Marchwi, Pietruszki, Pieczarki, Selera Naciowego I Cebuli
Puree z zielonego groszku
-
Groszek zielony mrożony 500.0 g
-
Czosnek 50.0 g
-
Laska wanilii 1.0 cu
-
Śmietanka 36% 100.0 ml
-
Chili Do Smaku
Koper włoski
-
Masło 40.0 g
-
Wywar Warzywny 100 Ml
-
Ocet balsamiczny 70.0 ml
-
Koper włoski 600.0 g
Sos veloute
-
Masło 60.0 g
-
Mąka pszenna 60.0 g
-
Pieprz Do Smaku
-
Sok z cytryny świeży 20.0 ml