Składniki
Ozór wołowy w sosie miodowo-musztardowym z cytrusami i rukolą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ozór
Woda
/l
4.5 l
0%
Peklosól
/kg
200.0 g
0%
Ozór wołowy
/kg
2.0 kg
0%
Włoszczyzna, kostka
/kg
1.2 kg
0%
Cebula
/kg
300.0 g
0%
Czosnek, świeży
/ząbek
1.0 ząbek
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
/l
80.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Sól, cukier do smaku
/kg
0.0 g
0%
Kmin rzymski do smaku
/g
0.0 g
0%
Gałka muszkatołowa do smaku
/kg
0.0 g
0%
Sałatka
Pomarańcza
/kg
2.0 kg
0%
Pomidorki koktajlowe
/kg
300.0 g
0%
Kapary jabłuszkowe
/kg
150.0 g
0%
Rukola
/kg
250.0 g
0%
Oliwa z oliwek
/ml
50.0 ml
0%
Podanie
Hellmann's Sos miodowo-musztardowy 1 l
/l
300.0 l
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ozór
-
Woda 4.5 l
-
Peklosól 200.0 g
-
Ozór wołowy 2.0 kg
-
Włoszczyzna, kostka 1.2 kg
-
Cebula 300.0 g
-
Czosnek, świeży 1.0 ząbek
-
Olej 50.0 ml
-
Sól, cukier do smaku
-
Kmin rzymski do smaku
-
Gałka muszkatołowa do smaku
Sałatka
-
Pomarańcza 2.0 kg
-
Pomidorki koktajlowe 300.0 g
-
Kapary jabłuszkowe 150.0 g
-
Rukola 250.0 g
-
Oliwa z oliwek 50.0 ml