Składniki
Maślany indyk z aromatycznym sosem z mleczkiem kokosowym i chili
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł761.63
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Indyk
Pierś indyka
/kg
2.5 kg
0%
Masło 82%
/kg
200.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Sól do smaku
/kg
0.0 g
0%
Sos
Powstały sos
/l
700.0 ml
0%
Mleko kokosowe
/l
150.0 ml
0%
Podanie
Chili
/g
0.0 g
0%
Kolendra świeża
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Indyk
-
Pierś indyka 2.5 kg
-
Masło 82% 200.0 g
-
Olej 30.0 ml
-
Sól do smaku
Sos
-
Powstały sos 700.0 ml
-
Mleko kokosowe 150.0 ml
Podanie
-
Chili
-
Kolendra świeża