Składniki
Matias sandwich - kanapka ze śledziem i sałatką z buraka
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Śledź
Śledźpłaty
/kg
1.2 kg
0%
Sok jabłkowy
/l
800.0 ml
0%
Goździki
/cu
2.0 cu
0%
Liście laurowe
/kg
1.0 g
0%
Sos majonezowy
Majonez Hellmann's do dekoracji 3l
/kg
300.0 g
0%
Esencja bulionu rybnego Knorr Professional 1 l
/l
10.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Szczypiorkowy olej infuzowany
/kg
35.0 g
0%
Buraki Pieczone 400 G
/
0.0
0%
Pomidory(kostka)
/kg
250.0 g
0%
Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
/kg
10.0 g
0%
Pieprz kolorowy Knorr 0,5 kg
/kg
2.0 g
0%
Wykończenie
Cebula(krążki)
/kg
150.0 g
0%
Sałata Frisee 40 G
/
0.0
0%
Bułki 10 Szt.
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Śledź
-
Śledźpłaty 1.2 kg
-
Sok jabłkowy 800.0 ml
-
Goździki 2.0 cu
-
Liście laurowe 1.0 g
Sos majonezowy
-
Szczypiorkowy olej infuzowany 35.0 g
-
Buraki Pieczone 400 G
-
Pomidory(kostka) 250.0 g
-
Pieprz kolorowy Knorr 0,5 kg 2.0 g
Wykończenie
-
Cebula(krążki) 150.0 g
-
Sałata Frisee 40 G
-
Bułki 10 Szt.