Składniki
Kurczak sous-vide z pieczoną dynią i grzybami w śmietanie
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Piersi z kurczaka
Kurczak (10 szt.)
/kg
1.8 kg
0%
Pieczona dynia
Dynia
/kg
1.0 kg
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Grzyby w śmietanie
Cebula kostka
/kg
70.0 g
0%
Olej Do Smażenia
/
0.0
0%
Podgrzybki świeże lub mrożone
/kg
300.0 g
0%
Woda
/l
100.0 ml
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
20.0 ml
0%
Podanie
Gnocchi
/kg
1.0 kg
0%
Pietruszka zielona 1/2 pęczka
/g
0.0 g
0%
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
40.0 g
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Piersi z kurczaka
-
Kurczak (10 szt.) 1.8 kg
Pieczona dynia
-
Dynia 1.0 kg
-
Olej 50.0 ml
Grzyby w śmietanie
-
Cebula kostka 70.0 g
-
Olej Do Smażenia
-
Podgrzybki świeże lub mrożone 300.0 g
-
Woda 100.0 ml
-
Przyprawy: sól i pieprz
-
Śmietanka 30% 20.0 ml
Podanie
-
Gnocchi 1.0 kg
-
Pietruszka zielona 1/2 pęczka