Składniki
Gulasz z indyka z podgrzybkami i grillowaną papryką
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Gulasz
Udziec Z Indyka Bez Kości 1,500 Kg
/
0.0
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Woda
/l
500.0 ml
0%
Czosnek 1 główka
/kg
0.0 g
0%
Sambal oelek
/kg
8.0 g
0%
Liść laurowy
/cu
10.0 cu
0%
Cebula
/kg
200.0 g
0%
Podgrzybki świeże lub mrożone
/kg
300.0 g
0%
Peperoni Grigliati (papryka grillowana) Knorr 0,75kg 1 puszka
/kg
750.0 g
0%
Podanie
Pietruszka zielona
/g
5.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Gulasz
-
Udziec Z Indyka Bez Kości 1,500 Kg
-
Przyprawy: sól i pieprz
-
Olej 50.0 ml
-
Woda 500.0 ml
-
Czosnek 1 główka
-
Sambal oelek 8.0 g
-
Liść laurowy 10.0 cu
-
Cebula 200.0 g
-
Podgrzybki świeże lub mrożone 300.0 g
Podanie
-
Pietruszka zielona 5.0 g