Menu

Składniki

+

Wołowina

Sos

Dodatki, podanie

  • Jajka, sadzone 10.0 szt.
  • Marchew, paski 200.0 g
  • Kapusta czerwona, paski (z octem i cukrem) 200.0 g
  • Wodorosty 300.0 g
  • Kiełki fasoli 200.0 g
  • Grzyby suszone shitake, zmarynowane w Ketjap Manis 200.0 g
  • Ryż, ugotowany 700.0 g

...

Przygotowanie

  1. Wołowina

    • Wołowinę zamarynuj w skrobi ziemniaczanej, Esencji i białkach jaj kurzych. Odstaw do lodówki na 2 godziny.
    • Obgotuj mięso we wrzącej wodzie.
  2. Sos

    • Połącz pastę chili ze słodkim sosem sojowym i octem ryżowym oraz dodaj pokrojony czosnek.
  3. Dodatki, podanie

    • Do miseczki przełóż ciepły ryż i pozostałe dodatki.
    • Podawaj z wcześniej przygotowanym sosem.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza