Składniki
Bibimbap–wołowina po koreańsku
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wołowina
Wołowina b/k
/kg
700.0 g
0%
Skrobia ziemniaczana
/kg
25.0 g
0%
Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
/l
50.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Białko
/g
100.0 g
0%
Sos
Pasta Gochujang
/kg
80.0 g
0%
Knorr Ketjap Manis Słodki sos sojowy 1 l
/kg
200.0 g
0%
Ocet ryżowy
/l
50.0 ml
0%
Czosnek
/kg
20.0 g
0%
Dodatki, podanie
Jajka, sadzone
/szt.
10.0 szt.
0%
Marchew, paski
/kg
200.0 g
0%
Kapusta czerwona, paski (z octem i cukrem)
/kg
200.0 g
0%
Wodorosty
/g
300.0 g
0%
Kiełki fasoli
/kg
200.0 g
0%
Grzyby suszone shitake, zmarynowane w Ketjap Manis
/g
200.0 g
0%
Ryż, ugotowany
/kg
700.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wołowina
-
Wołowina b/k 700.0 g
-
Skrobia ziemniaczana 25.0 g
-
Białko 100.0 g
Sos
-
Pasta Gochujang 80.0 g
-
Ocet ryżowy 50.0 ml
-
Czosnek 20.0 g
Dodatki, podanie
-
Jajka, sadzone 10.0 szt.
-
Marchew, paski 200.0 g
-
Kapusta czerwona, paski (z octem i cukrem) 200.0 g
-
Wodorosty 300.0 g
-
Kiełki fasoli 200.0 g
-
Grzyby suszone shitake, zmarynowane w Ketjap Manis 200.0 g
-
Ryż, ugotowany 700.0 g