Składniki
Śledzie solone/ marynowane grzyby/ śliwka/ gruszka z octu
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł156.58
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
ŚLEDZIE
Filet śledziowy z zalewy słonej
/kg
600.0 g
0%
Mleko
/l
500.0 ml
0%
Woda
/l
2.0 l
0%
MARYNATA
Cebula
/kg
250.0 g
0%
Musztarda francuska gruba
/g
40.0 g
0%
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l
30.0 ml
0%
Miód
/kg
30.0 g
0%
Olej
/l
200.0 ml
0%
Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
/kg
20.0 g
0%
Pieprz czarny grubo mielony
/kg
2.0 g
0%
Śliwki wędzone
/kg
20.0 g
0%
DODATKI
Gruszki marynowane z octu
/kg
150.0 g
0%
Śliwki suszone
/kg
70.0 g
0%
Podgrzybki marynowane
/g
150.0 g
0%
SAŁATKA Z SELERA I JABŁKA
Seler
/kg
200.0 g
0%
Jabłka
/kg
200.0 g
0%
Koperek świeży
/kg
10.0 g
0%
Miód
/kg
40.0 g
0%
Sól
/kg
2.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
ŚLEDZIE
-
Filet śledziowy z zalewy słonej 600.0 g
-
Mleko 500.0 ml
-
Woda 2.0 l
MARYNATA
-
Cebula 250.0 g
-
Musztarda francuska gruba 40.0 g
-
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l 30.0 ml
-
Miód 30.0 g
-
Olej 200.0 ml
-
Pieprz czarny grubo mielony 2.0 g
-
Śliwki wędzone 20.0 g
DODATKI
-
Gruszki marynowane z octu 150.0 g
-
Śliwki suszone 70.0 g
-
Podgrzybki marynowane 150.0 g
SAŁATKA Z SELERA I JABŁKA
-
Seler 200.0 g
-
Jabłka 200.0 g
-
Koperek świeży 10.0 g
-
Miód 40.0 g
-
Sól 2.0 g