Nasze kulinarne propozycje to kalafiorowe risotto z oliwą pietruszkową i smardzami oraz rostbef z ziemniakami, selerem i kurkami. Takie połączenie składników sprawi, że smak proponowanych dań, z pewnością zaskoczy Twoich gości.

W listopadzie chętnie wykorzystujemy nietuzinkowy smak grzybów. Aby dania były bardziej pożywne, dodaliśmy do nich sporą porcję warzyw.
Nasze kulinarne propozycje to kalafiorowe risotto z oliwą pietruszkową i smardzami oraz rostbef z ziemniakami, selerem i kurkami. Takie połączenie składników sprawi, że smak proponowanych dań, z pewnością zaskoczy Twoich gości.
Propozycja na listopadowe danie. Klasyczne risotto przygotowuje się w rondlu i co jakiś czas podlewa bulionem lub wywarem do uzyskania pożądanej konsystencji, Alternatywnie ryż można ugotować wcześniej do 3/4 miękkości i dogotować przed serwowaniem - zabieg ten skraca czas przygotowania dania w restauracjach à la carte.
Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego. Dotknij poniższą ikonę aby dodać tę stronę do ekranu głównego.