Optymalizacja kosztów prowadzenia restauracji: pomidory i bazy warzywne w puszkach
Sos pomidorowy to jeden z podstawowych składników większości popularnych dań restauracyjnych, dowiedz się jak zoptymalizować jego przygotowanie. W tym kursie, szef kuchni Alex wyjaśnia jak puszkowane pomidory mogą na różne sposoby pomóc Ci efektywnie poprawić Twoją sprawność działania w gastronomii. Dzięki temu szkoleniu kulinarnemu dowiesz się, jak wykorzystać pomidory i bazy warzywne w puszkach oraz poznasz receptury i wskazówki, które ograniczą koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego oraz zwiększą Twoją marżowość.
Wprowadzenie - zalety, właściwości i wzrost zysków z restauracji dzięki puszkowanym pomidorom
Szef Alex mówi nam o korzyściach, które dają nam puszkowane pomidory, przedstawia jak z ich pomocą zwiększyć zyski swojego biznesu gastronomicznego i wyjaśnia różnicę między pomidorami prosto z puszki a tymi świeżymi.
Powiązane Kursy
Co otrzymujesz:
- Dostęp do treści premium
- Najświeższe trendy, inspiracje i porady kulinarne
- Darmowe, krótkie filmiki szkoleniowe bez reklam dla Szefów Kuchni
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj