Składniki
Łosoś zapiekany ze szparagami w sosie holenderskim
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Łosoś:
Łosoś świeży
/kg
1300.0 g
0%
Woda
/l
1500.0 ml
0%
Sól
/kg
60.0 g
0%
Knorr Professional Delikat Przyprawa do ryb 0,6 kg
/kg
10.0 g
0%
Sos:
Woda
/l
500.0 ml
0%
Ocet winny biały
/l
50.0 ml
0%
Cebula, kostka
/kg
50.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
100.0 ml
0%
Masło
/kg
100.0 g
0%
Pieprz czarny rozgnieciony
/szt.
5.0 szt.
0%
Dodatki:
Szparagi białe, obrane
/kg
1000.0 g
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Cukier Do Smaku
/
0.0
0%
Ziemniaki (małe obrane)
/kg
1200.0 g
0%
Koperek świeży
/kg
10.0 g
0%
Mała marchewka
/szt.
20.0 szt.
0%
Groszek wąsaty
/szt.
30.0 szt.
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Łosoś:
-
Łosoś świeży 1300.0 g
-
Woda 1500.0 ml
-
Sól 60.0 g
Sos:
-
Woda 500.0 ml
-
Ocet winny biały 50.0 ml
-
Cebula, kostka 50.0 g
-
Wino białe wytrawne 100.0 ml
-
Masło 100.0 g
-
Pieprz czarny rozgnieciony 5.0 szt.
Dodatki:
-
Szparagi białe, obrane 1000.0 g
-
Sól do smaku
-
Cukier Do Smaku
-
Ziemniaki (małe obrane) 1200.0 g
-
Koperek świeży 10.0 g
-
Mała marchewka 20.0 szt.
-
Groszek wąsaty 30.0 szt.