Składniki
Łosoś Gravlax podany z jarmużem na buraczanej galaretce z sosem miodowo-koperkowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sos
Sos sałatkowy koperkowy Knorr 0,8 kg
/kg
25.0 g
0%
Woda
/l
175.0 ml
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Miód
/kg
20.0 g
0%
Sok z cytryny świeży
/l
15.0 ml
0%
Łosoś i marynata
Łosoś filetze skórą
/kg
1.0 kg
0%
Sos sałatkowy koperkowy Knorr 0,8 kg
/kg
50.0 g
0%
Sól morska
/kg
200.0 g
0%
Cukier
/kg
250.0 g
0%
Galaretka
Sok z buraka
/l
500.0 ml
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Wykończenie
Jarmuż 500 G
/
0.0
0%
Cebula czerwona
/kg
80.0 g
0%
Nasiona sezamu
/kg
10.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sos
-
Woda 175.0 ml
-
Olej 50.0 ml
-
Miód 20.0 g
-
Sok z cytryny świeży 15.0 ml
Łosoś i marynata
-
Łosoś filetze skórą 1.0 kg
-
Sól morska 200.0 g
-
Cukier 250.0 g
Galaretka
-
Sok z buraka 500.0 ml
-
Przyprawy: sól i pieprz
Wykończenie
-
Jarmuż 500 G
-
Cebula czerwona 80.0 g
-
Nasiona sezamu 10.0 g