Składniki
Łosoś glazurowany w sosie imbirowo-sojowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Łosoś
Knorr Ketjap Manis Słodki sos sojowy 1 l
/l
150.0 ml
0%
Sake
/l
75.0 ml
0%
Cukier
/kg
75.0 g
0%
Imbir (tarty)
/kg
30.0 g
0%
Olej
/l
150.0 ml
0%
Łosoś filet
/kg
2.0 kg
0%
Warzywa
Grzyby shiitake
/kg
70.0 g
0%
Kapusta pekińska
/kg
1.0 kg
0%
Brokuły
/kg
500.0 g
0%
Dymka
/kg
200.0 g
0%
Szparagi zielone
/kg
259.0 g
0%
Groszek cukrowy
/kg
80.0 g
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
40.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Olej sezamowy
/l
15.0 ml
0%
Podanie
Sezam
/kg
5.0 g
0%
Dymka
/kg
20.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Łosoś
-
Sake 75.0 ml
-
Cukier 75.0 g
-
Imbir (tarty) 30.0 g
-
Olej 150.0 ml
-
Łosoś filet 2.0 kg
Warzywa
-
Grzyby shiitake 70.0 g
-
Kapusta pekińska 1.0 kg
-
Brokuły 500.0 g
-
Dymka 200.0 g
-
Szparagi zielone 259.0 g
-
Groszek cukrowy 80.0 g
-
Olej sezamowy 15.0 ml
Podanie
-
Sezam 5.0 g
-
Dymka 20.0 g