Składniki
Zupa z ogonów wołowowych z soczewicą i peczonymi warzywami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ogony wołowe
Ogon wołowy
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
/kg
10.0 g
0%
Woda do przykrycia
/l
0.0 ml
0%
Rosół wołowy Knorr Professional 1 kg
/kg
30.0 g
0%
Garam masala do smaku
/kg
0.0 g
0%
Liść laurowy do smaku
/kg
0.0 g
0%
Ziele angielskie do smaku
/szt.
0.0 szt.
0%
Sól do smaku
/kg
0.0 g
0%
Soczewica
Soczewica czerwona
/kg
2.5 kg
0%
Pieczone warzywa
Mini marchewka
/kg
150.0 g
0%
Korzeń pietruszki
/kg
100.0 g
0%
Pietruszka, kostka
/kg
80.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Cebula, kostka
/kg
100.0 g
0%
Cukinia, kostka
/kg
100.0 g
0%
Por, kostka
/kg
50.0 g
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
50.0 g
0%
Podanie
Sól, pieprz
/do smaku
0.0 do smaku
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ogony wołowe
-
Ogon wołowy 1.5 kg
-
Woda do przykrycia
-
Garam masala do smaku
-
Liść laurowy do smaku
-
Ziele angielskie do smaku
-
Sól do smaku
Soczewica
-
Soczewica czerwona 2.5 kg
Pieczone warzywa
-
Mini marchewka 150.0 g
-
Korzeń pietruszki 100.0 g
-
Pietruszka, kostka 80.0 g
-
Olej 30.0 ml
-
Cebula, kostka 100.0 g
-
Cukinia, kostka 100.0 g
-
Por, kostka 50.0 g
Podanie
-
Sól, pieprz