Składniki
Zupa z młodej kalarepy i zielonych ogórków
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Zupa
Kalarepa(brunoise)
/kg
300.0 g
0%
Ogórek zielony(brunoise)
/kg
200.0 g
0%
Marchew(brunoise)
/kg
100.0 g
0%
Seler naciowy(brunoise)
/kg
100.0 g
0%
Cebula(kostka)
/kg
100.0 g
0%
Olej rzepakowydo smażenia
/l
0.0 ml
0%
Woda
/l
1.5 l
0%
Makaron Grandine (Kuleczki) Knorr Professional 3 kg
/kg
150.0 g
0%
Esencja bulionu drobiowego Knorr Professional 1 l
/l
30.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Sól
/kg
0.0 g
0%
Polparicca di Pomodoro (pomidory bez skórki pokrojone w kostkę) Knorr Professional 2,55kg
/kg
200.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Tymianek świeżydo dekoracji
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Zupa
-
Kalarepa(brunoise) 300.0 g
-
Ogórek zielony(brunoise) 200.0 g
-
Marchew(brunoise) 100.0 g
-
Seler naciowy(brunoise) 100.0 g
-
Cebula(kostka) 100.0 g
-
Olej rzepakowydo smażenia
-
Woda 1.5 l
-
Sól
-
Tymianek świeżydo dekoracji