Składniki
Zielone warzywa w żółtym curry (wegetariańskie)
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł618.36
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Warzywa
Fasolka szparagowa
/kg
500.0 g
0%
Cukinia zielona
/kg
400.0 g
0%
Groszek cukrowy
/kg
200.0 g
0%
Szparagi zielone
/kg
250.0 g
0%
Brokuły
/kg
600.0 g
0%
Sos
Cebula (kostka)
/kg
200.0 g
0%
Olej kokosowy
/l
0.0 ml
0%
Czosnek (plasterki)
/ząbków
5.0 ząbków
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
150.0 g
0%
Cukier brązowy
/kg
30.0 g
0%
Sos rybny
/l
50.0 ml
0%
Trawa cytrynowa
/kg
200.0 g
0%
Liście kafiru
/kg
0.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
1.3 l
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
60.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Sok z limonki
/l
100.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Warzywa
-
Fasolka szparagowa 500.0 g
-
Cukinia zielona 400.0 g
-
Groszek cukrowy 200.0 g
-
Szparagi zielone 250.0 g
-
Brokuły 600.0 g
Sos
-
Cebula (kostka) 200.0 g
-
Olej kokosowy
-
Czosnek (plasterki) 5.0 ząbków
-
Cukier brązowy 30.0 g
-
Sos rybny 50.0 ml
-
Trawa cytrynowa 200.0 g
-
Liście kafiru
-
Śmietanka 30% 1.3 l
-
Przyprawy: sól i pieprz
-
Sok z limonki 100.0 ml