Składniki
Zapiekanka pasterska z wołowiną, ziemniakami i warzywami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł150.35
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
MASA MIĘSNA
Cebula
/g
0.2 kg
0%
Czosnek
/g
20.0 g
0%
Olej
/l
70.0 ml
0%
Łopatka wołowa
/kg
1.4 kg
0%
Rozmaryn świeży
/kg
10.0 g
0%
Tymianek suszony
/kg
5.0 g
0%
Liść laurowy
/szt.
5.0 szt.
0%
Ziele angielskie
/kg
8.0 g
0%
Wino czerwone
/l
250.0 ml
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Sos Worcestershire
/l
30.0 ml
0%
Sos pieczeniowy w paście Knorr 1,2 kg
/kg
0.1 kg
0%
Polparicca di Pomodoro (pomidory bez skórki pokrojone w kostkę) Knorr Professional 2,55kg
/kg
0.3 kg
0%
Produkt bezglutenowy
Marchew
/g
0.3 kg
0%
Seler naciowy (obrany z włókien)
/g
150.0 g
0%
Pieczarki
/g
250.0 g
0%
Mąka
/kg
30.0 g
0%
Groszek mrożony
/kg
250.0 g
0%
Sól
/kg
1.0 g
0%
Pieprz czarny
/g
1.0 g
0%
PUREE ZIEMNIACZANE
Puree ziemniaczane Knorr 4 kg
/kg
230.0 g
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Jogurt grecki
/l
0.1 l
0%
Żółtka jaj
/szt.
2.0 szt.
0%
Masło
/kg
80.0 g
0%
Parmezan drobno starty
/kg
40.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
MASA MIĘSNA
-
Cebula 0.2 kg
-
Czosnek 20.0 g
-
Olej 70.0 ml
-
Łopatka wołowa 1.4 kg
-
Rozmaryn świeży 10.0 g
-
Tymianek suszony 5.0 g
-
Liść laurowy 5.0 szt.
-
Ziele angielskie 8.0 g
-
Wino czerwone 250.0 ml
-
Woda 1.0 l
-
Sos Worcestershire 30.0 ml
-
Marchew 0.3 kg
-
Seler naciowy (obrany z włókien) 150.0 g
-
Pieczarki 250.0 g
-
Mąka 30.0 g
-
Groszek mrożony 250.0 g
-
Sól 1.0 g
-
Pieprz czarny 1.0 g
PUREE ZIEMNIACZANE
-
Woda 1.0 l
-
Jogurt grecki 0.1 l
-
Żółtka jaj 2.0 szt.
-
Masło 80.0 g
-
Parmezan drobno starty 40.0 g