Składniki
Wywar podstawowy do zup i sosów
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Korpusy drobiowe
/kg
600.0 g
0%
Zimna woda
/l
7000.0 ml
0%
Marchew, obrana
/kg
100.0 g
0%
Seler, obrany
/kg
50.0 g
0%
Pietruszka, korzeń obrana
/kg
50.0 g
0%
Cebula, obrana
/kg
50.0 g
0%
Liść laurowy
/cu
2.0 cu
0%
Ziele angielskie
/cu
4.0 cu
0%
Knorr Delikat Przyprawa Uniwersalna w opakowaniu 3 kg
/kg
40.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Korpusy drobiowe 600.0 g
-
Zimna woda 7000.0 ml
-
Marchew, obrana 100.0 g
-
Seler, obrany 50.0 g
-
Pietruszka, korzeń obrana 50.0 g
-
Cebula, obrana 50.0 g
-
Liść laurowy 2.0 cu
-
Ziele angielskie 4.0 cu