Składniki
Wołowina w sosie z czarnego pieprzu z kiełkami soi i kalafiorem romanesco
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wołowina
Wołowina b/k
/kg
1.3 kg
0%
Skrobia kukurydziana
/kg
40.0 g
0%
Knorr Ketjap Manis Słodki sos sojowy 1 l
/l
80.0 ml
0%
Wino chińskie
/ml
100.0 ml
0%
Olej sezamowy
/l
20.0 ml
0%
Czosnek
/kg
32.0 g
0%
Kalafior romanesco
/kg
450.0 g
0%
Olej
/l
150.0 ml
0%
Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
/l
30.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Marchew
/kg
204.0 g
0%
Pieprz czarny
/kg
10.0 g
0%
Sos Hoisin
/kg
150.0 g
0%
Cukier
/kg
30.0 g
0%
Woda
/l
500.0 ml
0%
Kiełki soi
/kg
200.0 g
0%
Ryż jaśminowy
Ryż jaśminowy
/kg
500.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wołowina
-
Wołowina b/k 1.3 kg
-
Skrobia kukurydziana 40.0 g
-
Wino chińskie 100.0 ml
-
Olej sezamowy 20.0 ml
-
Czosnek 32.0 g
-
Kalafior romanesco 450.0 g
-
Olej 150.0 ml
-
Marchew 204.0 g
-
Pieprz czarny 10.0 g
-
Sos Hoisin 150.0 g
-
Cukier 30.0 g
-
Woda 500.0 ml
-
Kiełki soi 200.0 g
Ryż jaśminowy
-
Ryż jaśminowy 500.0 g