Składniki
Wołowina marynowana w soku jabłkowym i imbirze
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł2.5
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Marynata
Sól
/kg
24.0 g
0%
Ocet jabłkowy
/l
100.0 ml
0%
Sok jabłkowy
/l
200.0 ml
0%
Skrobia ziemniaczana
/kg
20.0 g
0%
Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
/kg
10.0 g
0%
Mięso
Wołowina b/k
/kg
1.5 kg
0%
Patyczki Do Szaszłyków Do Nakłuwania
/
0.0
0%
Glazura
Sok jabłkowy
/l
100.0 ml
0%
Miód
/kg
80.0 g
0%
Knorr Professional Primerba czosnkowa 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Sezam do obtoczenia
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Marynata
-
Sól 24.0 g
-
Ocet jabłkowy 100.0 ml
-
Sok jabłkowy 200.0 ml
-
Skrobia ziemniaczana 20.0 g
Mięso
-
Wołowina b/k 1.5 kg
-
Patyczki Do Szaszłyków Do Nakłuwania
Glazura
-
Sok jabłkowy 100.0 ml
-
Miód 80.0 g
-
Sezam do obtoczenia