Składniki
Wietnamska zupa pho z makaronem ryżowym i wołowiną
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Bulion
Wołowina b/k
/kg
800.0 g
0%
Woda
/l
3.0 l
0%
Anyż gwiazdki
/szt.
5.0 szt.
0%
Cynamon laska
/szt.
2.0 szt.
0%
Czosnek
/główka
1.0 główka
0%
Liście kafiru
/szt.
5.0 szt.
0%
Imbir
/kg
100.0 g
0%
Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
/l
70.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Cukier brązowy do smaku
/kg
0.0 g
0%
Dodatki
Makaron ryżowy
/kg
500.0 g
0%
Limonka
/szt.
5.0 szt.
0%
Kiełki fasoli
/kg
150.0 g
0%
Kolendra świeża, szczypiorek, sos rybny, chili świeże do smaku
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Bulion
-
Wołowina b/k 800.0 g
-
Woda 3.0 l
-
Anyż gwiazdki 5.0 szt.
-
Cynamon laska 2.0 szt.
-
Czosnek 1.0 główka
-
Liście kafiru 5.0 szt.
-
Imbir 100.0 g
-
Cukier brązowy do smaku
Dodatki
-
Makaron ryżowy 500.0 g
-
Limonka 5.0 szt.
-
Kiełki fasoli 150.0 g
-
Kolendra świeża, szczypiorek, sos rybny, chili świeże do smaku