Składniki
Wieprzowina z zieloną fasolką
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wieprzowina
Polędwica wieprzowa
/kg
750.0 g
0%
Mąka kukurydziana
/g
60.0 g
0%
Fasola zielona
/kg
1.8 kg
0%
Czosnek
/kg
60.0 g
0%
Olej
/l
150.0 ml
0%
Knorr Ketjap Manis Słodki sos sojowy 1 l
/l
180.0 ml
0%
Papryka chili świeża
/kg
60.0 g
0%
Olej sezamowy
/l
115.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wieprzowina
-
Polędwica wieprzowa 750.0 g
-
Mąka kukurydziana 60.0 g
-
Fasola zielona 1.8 kg
-
Czosnek 60.0 g
-
Olej 150.0 ml
-
Papryka chili świeża 60.0 g
-
Olej sezamowy 115.0 ml