Składniki
Wellington z polędwiczki wieprzowej/ szalotka/ sos demi-glace z pomarańczą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł703.19
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wellington
Polędwiczka wieprzowa oczyszczona
/kg
1.3 kg
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
15.0 g
0%

Szynka Serrano
/kg
200.0 g
0%
Szpinak
/kg
300.0 g
0%
Ciasto francuskie
/g
750.0 g
0%
Jaja
/szt.
1.0 szt.
0%
Szalotki w sosie demi-glace z pomarańczą
Masło
/kg
30.0 g
0%
Szalotka
/kg
300.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Woda
/l
600.0 ml
0%
Pomarańcza
/kg
250.0 g
0%
Warzywa
Brukselka
/kg
500.0 g
0%
Boczek wędzony
/kg
150.0 g
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Groszek cukrowy
/kg
100.0 g
0%
Groszek zielony
/kg
300.0 g
0%
Rosół z kury Knorr Professional 1kg
/kg
10.0 g
0%

Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wellington
-
Polędwiczka wieprzowa oczyszczona 1.3 kg
-
Szynka Serrano 200.0 g
-
Szpinak 300.0 g
-
Ciasto francuskie 750.0 g
-
Jaja 1.0 szt.
Szalotki w sosie demi-glace z pomarańczą
-
Masło 30.0 g
-
Szalotka 300.0 g
-
Olej 30.0 ml
-
Woda 600.0 ml
-
Pomarańcza 250.0 g
Warzywa
-
Brukselka 500.0 g
-
Boczek wędzony 150.0 g
-
Masło 50.0 g
-
Groszek cukrowy 100.0 g
-
Groszek zielony 300.0 g