Składniki
Wegetariańskie curry z zielonej fasolki szparagowej z ciecierzycą i mlekiem kokosowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sos
Rama Profi uniwersalny tłuszcz 72% 1kg
/kg
1.0 kg
0%
Cebula(piórka)
/kg
0.2 kg
0%
Czosnek(plastry)
/ząbki
3.0 ząbki
0%
Orzechy ziemne
/kg
100.0 g
0%
Curry w proszku
/kg
8.0 g
0%
Trawa cytrynowa(rozgnieciona)
/cu
1.0 cu
0%
Imbir (tarty)
/kg
20.0 g
0%
Śmietanka wegetariańska 15%
/l
0.6 l
0%
Mleko kokosowe
/l
0.4 l
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
30.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Warzywa
Fasolka szparagowa
/kg
1.2 kg
0%
Ciecierzyca
/kg
0.4 kg
0%
Podanie
Papryka chili świeża
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sos
-
Rama Profi uniwersalny tłuszcz 72% 1kg 1.0 kg
-
Cebula(piórka) 0.2 kg
-
Czosnek(plastry) 3.0 ząbki
-
Orzechy ziemne 100.0 g
-
Curry w proszku 8.0 g
-
Trawa cytrynowa(rozgnieciona) 1.0 cu
-
Imbir (tarty) 20.0 g
-
Śmietanka wegetariańska 15% 0.6 l
-
Mleko kokosowe 0.4 l
Warzywa
-
Fasolka szparagowa 1.2 kg
-
Ciecierzyca 0.4 kg
Podanie
-
Papryka chili świeża