Składniki
Wegański tatar z marynowanych warzyw z rukolą i roślinnym parmezanem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie:
Ratatouille Mieszanka warzywna Knorr Professional 2,5 kg
/kg
1200.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Szalotka, piórka
/kg
200.0 g
0%
Kapary marynowane (po odcieku)
/g
150.0 g
0%
Oliwa z oliwek
/ml
30.0 ml
0%
Koncentrat pomidorowy
/g
200.0 g
0%
Pieprz młotkowany do smaku
/g
0.0 g
0%
Sól, płatki do smaku
/g
0.0 g
0%
Puree ziołowe:
Szczypior
/g
50.0 g
0%
Bazylia
/g
50.0 g
0%
Woda mineralna
/g
50.0 g
0%
Sól do smaku
/g
0.0 g
0%
Rukola
/kg
150.0 g
0%
Parmezan wegański
/g
80.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie:
-
Szalotka, piórka 200.0 g
-
Kapary marynowane (po odcieku) 150.0 g
-
Oliwa z oliwek 30.0 ml
-
Koncentrat pomidorowy 200.0 g
-
Pieprz młotkowany do smaku
-
Sól, płatki do smaku
Puree ziołowe:
-
Szczypior 50.0 g
-
Bazylia 50.0 g
-
Woda mineralna 50.0 g
-
Sól do smaku
-
Rukola 150.0 g
-
Parmezan wegański 80.0 g