Menu

Składniki

+

Cebula marynowana

  • Cebula 500.0 g
  • Cukier 50.0 g
  • Sos rybny 20.0 ml
  • Ocet ryżowy 20.0 ml

Sałatka

Podanie

  • Orzechy nerkowca prażone 100.0 g

Jeżeli chcesz, żeby fasolka miała intensywnie zielony, świeży kolor, nie zapomnij do wody dodać cukru podczas gotowania. Szybkie schłodzenie w wodzie z lodem, przerwie proces gotowania i utrwali kolor.

...

Przygotowanie

  1. Cebula marynowana

    • Cebulę pokrój w cząstki, połącz ze składnikami marynaty i odstaw do lodówki na min. 2 godziny.
  2. Sałatka

    • Fasolkę i grzyby zblanszuj, połącz z pozostałymi składnikami i marynowaną cebulą. Dopraw do smaku.
  3. Podanie

    • Sałatkę podawaj na talerzu posypaną prażonymi orzechami.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza