Menu

Składniki

+

Wykonanie:

Puree ziołowe:

  • Szczypior 50.0 g
  • Bazylia 50.0 g
  • Woda mineralna 50.0 g
  • Sól do smaku
  • Rukola 150.0 g
  • Parmezan wegański 80.0 g

...

Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    • Ratatouille przecedź przez sito. 
    • Szalotkę i kapary posiekaj w drobną kostkę. 
    • Składniki przełóż do miski, dodaj oliwę, koncentrat pomidorowy i dopraw do smaku. 
    • Składniki puree zmiksuj i przecedź przez sito o drobnych oczkach.
  2. Puree ziołowe:

    • Na talerz nałóż puree ziołowe. Uderz energicznie w puree łyżeczką tworząc „kleksa”. 
    • Tatar wyporcjuj, całość udekoruj rukolą i wegańskim parmezanem lub ziołami.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza