Menu

Składniki

+

Sos:

Szpinak z pomidorami:

Podanie:

  • Bułki do burgerów 10.0 szt.
  • The Vegetarian Butcher Jak Burger (No Beef Burger) 2,4 kg 800.0 g
  • Ser Gorgonzola 200.0 g

...

Przygotowanie

  1. Sos:

    • Majonez wymieszaj z Primerbą pesto.
  2. Szpinak z pomidorami:

    • Pomidory suszone pokrój w paski, pomidorki koktajlowe w ćwiartki a następnie połącz ze szpinakiem i odrobiną oliwy z suszonych pomidorów.
  3. Podanie:

    • Bułki przekrój na pół i delikatnie opiecz.
    • Rozmrożone „Jak Burgery” z grilluj.
    • Bułki posmaruj sosem, ułóż szpinak z pomidorami, „Jak Burgera”, pokruszony ser gorgonzola, drugą warstwę szpinaku z pomidorami i przykryj bułką.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza