Składniki
Vitello tonnato – Cielęcina z sosem tuńczykowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Cielęcina
Udziec cielęcy
/kg
1000.0 g
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
10.0 g
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Pieprz Czarny Do Smaku
/
0.0
0%
Oliwa
/l
30.0 ml
0%
Sos
Majonez Hellmann's do dekoracji 3l
/kg
400.0 g
0%
Sok z cytryny świeży
/l
30.0 ml
0%
Anchois
/kg
30.0 g
0%
Tuńczyk konserwowy z oliwy
/kg
300.0 g
0%
Kapary
/kg
60.0 g
0%
Podanie
Liście I Kwiat Nasturcji
/
0.0
0%
Sałata frisee
/kg
40.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Cielęcina
-
Udziec cielęcy 1000.0 g
-
Sól do smaku
-
Pieprz Czarny Do Smaku
-
Oliwa 30.0 ml
Sos
-
Sok z cytryny świeży 30.0 ml
-
Anchois 30.0 g
-
Tuńczyk konserwowy z oliwy 300.0 g
-
Kapary 60.0 g
Podanie
-
Liście I Kwiat Nasturcji
-
Sałata frisee 40.0 g