Składniki
Vitello tonnato - cielęcina z sosem tuńczykowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sos z tuńczyka
Majonez Hellmann's do dekoracji 3l
/l
400.0 ml
0%
Sok z cytryny świeży
/l
30.0 ml
0%
Anchois
/kg
30.0 g
0%
Tuńczyk w oleju
/kg
300.0 g
0%
Kapary
/kg
60.0 g
0%
Woda
/l
50.0 ml
0%
Podanie
Kiełki Bazylii 10 G
/
0.0
0%
Pieprz różowy, ziarnisty
/kg
5.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sos z tuńczyka
-
Sok z cytryny świeży 30.0 ml
-
Anchois 30.0 g
-
Tuńczyk w oleju 300.0 g
-
Kapary 60.0 g
-
Woda 50.0 ml
Podanie
-
Kiełki Bazylii 10 G
-
Pieprz różowy, ziarnisty 5.0 g