Składniki
Veloute z żurku podane z konfitowanym boczkiem i perfekcyjnym żółtkiem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Boczek confit
Boczek surowy
/kg
1.2 kg
0%
Marynata do wieprzowiny Knorr Professional 0,75kg
/kg
10.0 g
0%
Majeranek, Swieży Do Smaku
/
0.0
0%
Czosnek
/ząbków
5.0 ząbków
0%
Olej
/l
0.0 ml
0%
Veloute z żurku
Woda
/l
1.4 l
0%
Boczek wędzony parzony w plastrach
/kg
160.0 g
0%
Marchew
/kg
100.0 g
0%
Seler
/kg
80.0 g
0%
Pietruszka, korzeń
/kg
50.0 g
0%
Liść Laurowy, Ziele Angielskie Do Smaku
/
0.0
0%
Masło
/kg
70.0 g
0%
Mąka
/kg
25.0 g
0%
"Śmietanka" roślinna 30%
/l
50.0 ml
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Perfekcyjne żółtka
Żółtka
/szt.
5.0 szt.
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Boczek confit
-
Boczek surowy 1.2 kg
-
Majeranek, Swieży Do Smaku
-
Czosnek 5.0 ząbków
-
Olej
Veloute z żurku
-
Woda 1.4 l
-
Boczek wędzony parzony w plastrach 160.0 g
-
Marchew 100.0 g
-
Seler 80.0 g
-
Pietruszka, korzeń 50.0 g
-
Liść Laurowy, Ziele Angielskie Do Smaku
-
Masło 70.0 g
-
Mąka 25.0 g
-
"Śmietanka" roślinna 30% 50.0 ml
-
Sól do smaku
Perfekcyjne żółtka
-
Żółtka 5.0 szt.