Składniki
Udka kurczaka marynowane w pikantno-słodkim sosie chili z kolbami kukurydzy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł906.98
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Udka z kurczaka
/kg
3.0 kg
0%
Ocet winny czerwony
/l
40.0 ml
0%
Miód
/kg
30.0 g
0%
Knorr Sunshine Chili Słodko-pikantny sos 1 l
/l
250.0 ml
0%
Tabasco
/l
5.0 ml
0%
Tłuszcz do smażenia w piecu konwekcyjnym
/l
75.0 ml
0%
Kukurydza
Kukurydza „baby”
/kg
1.2 kg
0%
Masło
/kg
100.0 g
0%
Groszek cukrowy
/kg
600.0 g
0%
Cukier
/kg
100.0 g
0%
Podanie
Olej
/l
0.0 ml
0%
Makaron ryżowy
/kg
100.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Udka z kurczaka 3.0 kg
-
Ocet winny czerwony 40.0 ml
-
Miód 30.0 g
-
Tabasco 5.0 ml
-
Tłuszcz do smażenia w piecu konwekcyjnym 75.0 ml
Kukurydza
-
Kukurydza „baby” 1.2 kg
-
Masło 100.0 g
-
Groszek cukrowy 600.0 g
-
Cukier 100.0 g
Podanie
-
Olej
-
Makaron ryżowy 100.0 g