Menu

Składniki

+

Tymbaliki wegańskie

Piklowana cukina

  • Woda 1.0 l
  • Ocet jabłkowy 200.0 ml
  • Cukier 150.0 g
  • Cukinia żółta, plasterki 150.0 g
  • Cukinia zielona, plasterki 150.0 g

Majonez pietruszkowo-chranowy


...

Przygotowanie

  1. Tymbaliki wegańskie

    • Marchew ugotuj w wodzie z dodatkiem Esencji i pokrój w drobną kostkę. 
    • Do wywaru dodaj agar i dopraw do smaku solą i pieprzem.
    • W foremkach ułóż kawałki Jak Kurczaka, groszek, marchewkę, posiekaną zieloną pietruszkę.
    • Zalej wywarem i odstaw do stężenia.
  2. Piklowana cukina

    • Zagotuj wodę z octem i cukrem, dodaj plastry cukinii i odstaw do wystudzenia.
  3. Majonez pietruszkowo-chranowy

    • Wszystkie składniki wymieszaj i dopraw do smaku.
  4. Podnie

    • Plastry cukinii układaj na przemian kolorami i ułóż na talerzu z tymbalikami.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza