Składniki
Tost z Peperonatą/ jajko poche
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł623.67
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Tost
Chleb żytni
/kg
500.0 g
0%
Ser oscypek
/g
500.0 g
0%
Pomidory
/kg
500.0 g
0%
Szparagi białe
/kg
400.0 g
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Szpinak, świeży
/kg
200.0 g
0%
Peperonata (pokrojona kolorowa papryka w zalewie pomidorowej) Knorr Professional 2,6kg
/kg
500.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Sól
/kg
5.0 g
0%
Cukier
/kg
10.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
2.0 g
0%
Jajko poche
Jajka
/szt.
10.0 szt.
0%
Ocet winny biały
/l
25.0 ml
0%
Sól
/kg
15.0 g
0%
Podanie
Pianka z pietruszki
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Tost
-
Chleb żytni 500.0 g
-
Ser oscypek 500.0 g
-
Pomidory 500.0 g
-
Szparagi białe 400.0 g
-
Masło 50.0 g
-
Szpinak, świeży 200.0 g
-
Sól 5.0 g
-
Cukier 10.0 g
-
Pieprz czarny mielony 2.0 g
Jajko poche
-
Jajka 10.0 szt.
-
Ocet winny biały 25.0 ml
-
Sól 15.0 g
Podanie
-
Pianka z pietruszki