Menu

Składniki

+

Nadzienie do tortilli

Podanie

  • Tortilla 10.0 szt.
  • Awokado 200.0 g
  • Jaja 10.0 szt.
  • Kwaśna śmietana 250.0 g

Przygotowanie

  1. Nadzienie do tortilli

    • Cebulę pokrój w piórka i zeszklij z czosnkiem na oliwie. 
    • Dodaj jalapeno, chorizo, Tomato Pronto, Peperonatę, kmin, fasolę, pieprz i sól do smaku oraz połowę kolendry. 
    • Całość zagotuj i zestaw z palnika.
  2. Podanie

    • Tortillę Ø 25cm, podgrzej na suchej patelni i na jej większej części ułóż przygotowane nadzienie. 
    • Następnie ułóż pokrojone awokado i sadzone jajko, posyp resztą kolendry. 
    • Kwaśną śmietanę podaj w osobnym naczyniu.

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza