Menu

Składniki

+

Tatar

Dodatki

  • Pomidorki koktajlowe 250.0 g
  • Oliwa z oliwek 50.0 ml
  • Koperek świeży
  • Koper włoski

...

Przygotowanie

  1. Tatar

    • Olej wymieszaj z Sosem sałatkowym i koprem włoskim pokrojonym w drobną kostkę.
    • Śledzie, oliwki i cebulę pokrój w drobną kostkę, a szparagi w drobne krążki. Wszystkie składniki wymieszaj.
    • Dodaj musztardę, posiekany koperek i świeżo zmielony pieprz.
  2. Dodatki

    • Pomidorki koktajlowe pokrój i wymieszaj z oliwą.
    • Koper włoski pokrój na krajalnicy w plasterki i przygotuj chipsy.
    • Tatar podawaj z pomidorkami koktajlowymi w oleju, udekoruj chipsami z kopru włoskiego i gałązkami koperku.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza