Składniki
Tarte Flambee z cebulą, boczkiem i pieczarkami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł104.75
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ciasto
Mąka pszenna
/kg
450.0 g
0%
Woda
/l
250.0 ml
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Sól
/kg
5.0 g
0%
Tarta
Olej
/l
60.0 ml
0%
Cebula(pióra)
/kg
150.0 g
0%
Boczek wędzony parzony w plastrach(cienkie paski)
/kg
160.0 g
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Gałka muszkatołowa
/kg
1.0 g
0%
Tymianek świeży
/kg
0.0 g
0%
Pieczarki(plastry)
/kg
150.0 g
0%
Kwaśna śmietana
/kg
200.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ciasto
-
Mąka pszenna 450.0 g
-
Woda 250.0 ml
-
Olej 50.0 ml
-
Sól 5.0 g
Tarta
-
Olej 60.0 ml
-
Cebula(pióra) 150.0 g
-
Boczek wędzony parzony w plastrach(cienkie paski) 160.0 g
-
Przyprawy: sól i pieprz
-
Gałka muszkatołowa 1.0 g
-
Tymianek świeży
-
Pieczarki(plastry) 150.0 g
-
Kwaśna śmietana 200.0 g