Składniki
Tarta/ krem z białej czekolady / galaretka z rokitnika
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł559.92
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
GALARETKA Z ROKITNIKA
Rokitnik
/kg
250.0 g
0%
Woda
/l
400.0 ml
0%
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l
50.0 ml
0%
KREM Z BIAŁEJ, PALONEJ CZEKOLADY
Biała czekolada
/kg
250.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
650.0 ml
0%
Cukier puder
/kg
60.0 g
0%
Ser Mascarpone
/kg
250.0 g
0%
DEKORACJE Z CIASTA
Jajko
/szt.
1.0 szt.
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Mąka pszenna
/kg
50.0 g
0%
Cukier puder
/kg
50.0 g
0%
PORADA
Jeżyny
/kg
50.0 g
0%
Borówki
/kg
50.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
GALARETKA Z ROKITNIKA
-
Rokitnik 250.0 g
-
Woda 400.0 ml
-
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l 50.0 ml
KREM Z BIAŁEJ, PALONEJ CZEKOLADY
-
Biała czekolada 250.0 g
-
Śmietanka 30% 650.0 ml
-
Cukier puder 60.0 g
-
Ser Mascarpone 250.0 g
DEKORACJE Z CIASTA
-
Jajko 1.0 szt.
-
Masło 50.0 g
-
Mąka pszenna 50.0 g
-
Cukier puder 50.0 g
PORADA
-
Jeżyny 50.0 g
-
Borówki 50.0 g