Składniki
Szpecle po góralsku z boczkiem i bryndzą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł29.95
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Szpecle:
Spaetzle Makaron jajeczny Lukull 5kg
/kg
1.0 kg
0%
Słonina
/kg
50.0 g
0%
Boczek wędzony
/g
250.0 g
0%
Cebula
/g
300.0 g
0%
Czosnek
/g
15.0 g
0%
Szczypior
/g
50.0 g
0%
Sól
/g
2.0 g
0%
Pieprz czarny
/g
2.0 g
0%
Podanie:
Boczek wędzony parzony w plastrach
/szt.
10.0 szt.
0%
Bryndza
/kg
300.0 g
0%
Szczypior
/kg
50.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Szpecle:
-
Słonina 50.0 g
-
Boczek wędzony 250.0 g
-
Cebula 300.0 g
-
Czosnek 15.0 g
-
Szczypior 50.0 g
-
Sól 2.0 g
-
Pieprz czarny 2.0 g
Podanie:
-
Boczek wędzony parzony w plastrach 10.0 szt.
-
Bryndza 300.0 g
-
Szczypior 50.0 g